Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: UGent hostesses en host ontvangen de genodigden Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: vlnr. prof. Luc François en prof. Ignace Lemahieu Diner opening academiejaar 2011/2012 Diner in de Vlaamse Opera: vlnr. studentenvertegenwoordigers Wouter Degrève en Joeri Deryckere, daarnaast Maxime Vervaet (Gentse StudentenRaad) Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: vlnr. prof. Ronny Verhoeven, prof. Luc Moens (vicerector UGent) en Lieve Roelandt Diner in de Vlaamse Opera: in het midden prof. Luc Moens (vicerector UGent) en Lieve Roelandt Diner in de Vlaamse Opera: in het midden prof. Paul Van Cauwenberge, rector UGent Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: verwelkoming door rector Paul Van Cauwenberge Diner in de Vlaamse Opera: verwelkoming door rector Paul Van Cauwenberge Diner in de Vlaamse Opera: verwelkoming door rector Paul Van Cauwenberge Diner in de Vlaamse Opera met muzikale verrassingsact door sopraan Bea Desmet Diner in de Vlaamse Operamet muzikale verrassingsact Diner in de Vlaamse Opera met muzikale verrassingsact Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo door (vnlr.) Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) en Bea Desmet (sopraan) Rector Paul Van Cauwenberge tijdens het diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo door (vlnr.) Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo door (vlnr.) Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo door (vlnr.) Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo Muzikaal intermezzo door zangers van de Vlaamse Opera: links Bea Desmet (sopraan) en rechts Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Diner in de Vlaamse Opera: verrassingsact met pianist Jef Smits, Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo met Bea Desmet (sopraan)
Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo met Bea Desmet (sopraan)
Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo met Bea Desmet (sopraan)
Diner in de Vlaamse Opera met muzikale verrassingsacts: vlnr. prof. Luc Moens (vicerector UGent), Bea Desmet (sopraan) en Lieve Bracke Diner in de Vlaamse Opera met muzikale verrassingsacts: vlnr. prof. Luc Moens (vicerector UGent), Bea Desmet (sopraan) en Lieve Bracke Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera met muzikale verrassingsacts: in het midden prof. Luc Moens (vicerector UGent) en sopraan Bea Desmet (rechtstaand) Diner in de Vlaamse Opera: muzikale verrassingsact met mezzosopraan Birgit Langenhuysen (rechtstaand) Diner in de Vlaamse Opera: muzikale verrassingsact met mezzosopraan Birgit Langenhuysen (rechtstaand) Diner in de Vlaamse Opera: muzikale verrassingsact met mezzosopraan Birgit Langenhuysen (rechtstaand) Diner in de Vlaamse Opera: muzikale verrassingsact met mezzosopraan Birgit Langenhuysen (rechtstaand) Diner in de Vlaamse Opera: muzikale verrassingsact met mezzosopraan Birgit Langenhuysen (rechtstaand); zittend Ann Buysse
Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo met Bea Desmet (sopraan)
Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: vlnr. prof. Geert De Soete (decaan faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen), prof. Guido Van Huylenbroeck (decaan faculteit Bio-ingenieurswetenschappen), prof. Luc Taerwe (decaan faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur) en prof. Luc Moens (vicerector UGent) Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera met muzikaal intermezzo door (vlnr.) Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan)
Muzikaal intermezzo door zangers van de Vlaamse Opera: links Bea Desmet (sopraan) en rechts Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Muzikaal intermezzo door artiesten van de Vlaamse Opera: vlnr. Bea Desmet (sopraan), Jef Smits (piano) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Pianist Jef Smits begeleidt een verrassingsact Diner in de Vlaamse Opera Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo door mezzosopraan Birgit Langenhuysen Diner in de Vlaamse Opera: muzikaal intermezzo door mezzosopraan Birgit Langenhuysen Diner in de Vlaamse Opera met verrassingsact: vlnr. Jef Smits (piano), Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan)
Diner in de Vlaamse Opera met verrassingsact Diner in de Vlaamse Opera met verrassingsact: vlnr. Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Diner in de Vlaamse Opera met verrassingsact: vlnr. Jef Smits (piano), Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) en Bea Desmet (sopraan)  Diner in de Vlaamse Opera met verrassingsact: vlnr. Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Diner in de Vlaamse Opera met verrassingsact: vlnr. Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Diner in de Vlaamse Opera met verrassingsact: vlnr. Bea Desmet (sopraan) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan) Diner in de Vlaamse Opera met verrassingsact: vlnr. Bea Desmet (sopraan), Jef Smits (piano) en Birgit Langenhuysen (mezzosopraan)