Opening Pimp your Campus-tuin en inhuldiging looppad op Campus Sterre (100 foto's)

10 maart 2020


Op dinsdag 10 maart 2020 werd de komst van de nieuwe tuin gevierd én het heengaan van de verharding tussen S4 en S5 op Campus Sterre. Deze vernieuwing is een onderdeel van Pimp your Campus, een project dat inspeelt op het ritme en de behoeftes van de gebruikers van de campus. De nieuwe tuin is geen afgewerkte plek, maar een Baanbreker: het is een tuin in…

... Meer lezen...


Op dinsdag 10 maart 2020 werd de komst van de nieuwe tuin gevierd én het heengaan van de verharding tussen S4 en S5 op Campus Sterre. Deze vernieuwing is een onderdeel van Pimp your Campus, een project dat inspeelt op het ritme en de behoeftes van de gebruikers van de campus. De nieuwe tuin is geen afgewerkte plek, maar een Baanbreker: het is een tuin in wording, waar stukken asfalt worden uitgebroken en groen wordt ingezaaid.


Het nieuwe looppad werd ook ingehuldigd. Hier kun je, helemaal afgezonderd van autoverkeer, van de ene naar de andere kant van de campus lopen; zo’n anderhalve kilometer. Op dit biodiversiteitspad passeer je heel wat interessante biodiverse plekjes. Aan de hand van QR-codes kom je te weten welke – soms unieke – soorten je hier aantreft.

Minder lezen...