UGent resto's verdelen voedseloverschotten op een duurzame manier (4 foto's)

22 april 2021

Samen met de Gentse vrijwilligersorganisatie Let’s Save Food voorkomt de Afdeling Maaltijdvoorzieningen op een duurzame manier zoveel mogelijk voedselverlies. Vrijwilligers van LSF komen de overgebleven maaltijden en ingrediënten ophalen met fiets of bakfiets en brengen de herbruikbare recipiënten telkens terug. De voedseloverschotten worden naar verschille... Meer lezen...

Samen met de Gentse vrijwilligersorganisatie Let’s Save Food voorkomt de Afdeling Maaltijdvoorzieningen op een duurzame manier zoveel mogelijk voedselverlies. Vrijwilligers van LSF komen de overgebleven maaltijden en ingrediënten ophalen met fiets of bakfiets en brengen de herbruikbare recipiënten telkens terug. De voedseloverschotten worden naar verschillende verdeelpunten in Gent en deelgemeentes gebracht, waar ze ter beschikking gesteld worden aan iedereen die ze kan gebruiken. Lees het artikel op www.durfdenken.be.

Minder lezen...