Tentoonstelling 'Vitrine: Scenario’s voor UGent 20.0' (64 foto's)

31 maart 2017


Van maandag 3 april tot vrijdag 7 april loopt in de foyer van het UFO de tentoonstelling: ‘Vitrine: Scenario’s voor UGent 20.0’.


Deze tentoonstelling presenteert de resultaten van de 'Jokerweek', een jaarlijkse projectweek georganiseerd door de vakgroep Architectuur en Stedenbouw samen met de Loeiende Koe en de tweede masterstudenten. De Jokerweek 2017 (d…

... Meer lezen...


Van maandag 3 april tot vrijdag 7 april loopt in de foyer van het UFO de tentoonstelling: ‘Vitrine: Scenario’s voor UGent 20.0’.


Deze tentoonstelling presenteert de resultaten van de 'Jokerweek', een jaarlijkse projectweek georganiseerd door de vakgroep Architectuur en Stedenbouw samen met de Loeiende Koe en de tweede masterstudenten. De Jokerweek 2017 (do 23.03-do 31.03) stond in het kader van de viering van 200 jaar UGent. Op 8 oktober viert de UGent haar 200-jarig bestaan met een groot evenement in de stad: 'Iedereen UGent!'. Langsheen het parcours van de Plantentuin tot aan Het Pand zullen die dag tal van workshops, experimenten, lezingen, debatten e.d. plaatsvinden. Tijdens de jokerweek werden studenten Ingenieurswetenschappen en Architectuur samen met 3e bachelor Ingenieurswetenschappen Bouwkunde uitgedaagd om voorstellen te ontwerpen die dit parcours visueel kunnen vormgeven. Een aantal voorstellen zullen geselecteerd worden voor verdere uitwerking op 8 oktober.

Minder lezen...